Infiintata in 1997, RomaroseInternational Company Limited este compania holding a mai multor filiale, al caror principal
scop il reprezinta dezvoltarea proprietatii, investitia si producerea de bunuri. Activitatea de baza a filialelor sale se desfasoara in Romania.
Marca inregistrata "Roma Rose" este autorizata folosirii de catre clientii si distribuitorii nostri. Deviza noastra este sa oferim acestora produse si servicii la cele mai inalte standarde. Strategia noastra de marketing consta in a lucra indeaproape cu toti distribuitorii ce ne reprezinta, avand, in acelasi timp, o cunoastere avansata a pietei de desfacere, astfel incat produsele noastre, impreuna cu modelele de ambalaj sa fie riguros adaptate cerintelor fiecarei piete de desfacere in parte.
Urmare a tehnologiei avansate, a verificarii permanente a echipamentului, sistemului calitativ, precum si a serviciior prestate excelente, Romarose International Limited a castigat un inalt renume printre clientii nostri.
Speram ca produsele si serviciile noastre va vor convinge pe deplin.
Este, in acelasi timp, si dorinta noastra sa punem bazele unei durabile relatii de afaceri cu parteneri de pretutindeni.

 
e-mail:
manager@romarose.com

dekapolisco@hotmail.com